Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chili pasta gryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Olie
1
stk
Løg "mellemstort"
mellemstort
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
dåse
Tomater "uden væde"
uden væde
2
spsk
Tomatpure
1
stk
Peberfrugt "grøn, mellemstor"
grøn, mellemstor
1
spsk
Chili krydderi
Salt
Peber
250
g
Pastaskaller
1
dåse
Kidneybønner "uden væde"
uden væde
125
g
Cheddar ost "reven"
reven

Fremgangsmåde
Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt. Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber, chili, salt og peber. Lad det simre i 15 min.

I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand. Hæld vandet fra. Kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i.

Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over. Bag i forvarmet ovn ved 180C i 30 min.


Søgeord: chili, pasta, gryde, oksekød, tomater, grøn, peber, kidneybønner, cheddar, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
chili, pasta, gryde, oksekød, tomater, grøn, peber, kidneybønner, cheddar, ost
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her