Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karbonader

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Hakket kalv og flæsk
Æg "eller meljævning"
eller meljævning
Rasp
Salt
Peber
75
g
Smør "eller margarine"
eller margarine

Fremgangsmåde
Det hakkede kød æltes let sammen, trilles til boller og formes med en kniv til karbonader af passende størrelse (5 - 6 stk.) De vendes i æg og derefter i rasp og steges på panden i fedtstoffet ved ikke for stærk varme, ca. 5 minutter på hver side. Når karbonaderne er vendt, drysses de med salt og peber.

Panden koges af med lidt suppe og fløde, kulør og evt. lidt tomatpuré tilsættes. Skyen indkoges godt og jævnes evt. ganske lidt med meljævning eller Maizena og smages godt til med salt og peber.

Hakkekarbonader serveres med kogte, smørdampede eller stuvede grønsager eller med kartofler samt evt. rødkål, asier eller en grøn salat.

Krebinetter
Laves som hakkekarbonader, men kødet er som oftest svinekød blandet med kogte kartofler eller gulerødder, udblødt franskbrød eller rasp og æg. Blandingsforhold: 2 dele kød til 1 del tilsætning. Krebinetter serveres i øvrigt som hakkekarbonader.


Søgeord: karbonader, svinekød, æg, rasp
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
karbonader, svinekød, æg, rasp
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her