Logo
www.mad-og-drikke.dk

Løgpoulard

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Løg
1
fed
Hvidløg
20
g
Margarine
1
spsk
Paprika
1
tsk
Salt
1
stk
Poulard
1
dl
Vand
2
dl
Ymer
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes og svitses i margarinen. Paprika og salt tilsættes, og løgene småkoger Ca. 2 time. Poularden skæres i kvarte eller ottendedele og lægges ned i løgblandingen. Vand og ymer hældes over.
Poularden simrer i løgblandingen Ca. 3/ time, til den er mør.

Løgblandingen smages til med salt og peber og serveres til poularden.


Søgeord: poulard, løg, hvidløg, paprika, ymer, løse, ris
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
poulard, løg, hvidløg, paprika, ymer, løse, ris
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her