Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkun a la mexican

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Kalkunschnitzler
3 - 4
spsk
Olie "eller smør"
eller smør
1
stk
Løg "mellemstort"
mellemstort
2
stk
Porrer
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
1
dåse
Brune bønner "henkogte"
henkogte
1 - 2
tsk
Paprika
Chili "lidt"
lidt
Salt
Peber
0,5
l
Bouillon

Fremgangsmåde
Skær kødet i smalle strimler og svits det let i fedtstoffet i en gryde. Kom derefter det skivede løg og snittede porrer i. Tilsæt den strimlede peberfrugt og de henkogte bønner. Kom krydderier i og tilsæt væden. Lad retten snurrer under låg i 20 min. Smag til og server.

Tips
Rester af retten gemmes i køleskab til næste dag. Næste dag:  Kom rester af kalkunretten i en gryde og tilsæt 3 dl kogte ris og 2 - 3 dl bouillon eller vand. Varm igennem og smag til med krydderier.


Søgeord: kalkun, mexican, , kalkunschnitzler, brune, bønner, peberfrugt, porrer, paprika, chili, bouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kalkun, mexican, , kalkunschnitzler, brune, bønner, peberfrugt, porrer, paprika, chili, bouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-a-la-mexican/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her