Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiseret unghanebryst i kørvelbouillon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Unghane bryster "store, poulard bryst kan også anvendes"
store, poulard bryst kan også anvendes
200
g
Kalvespidsbryst "røget, bacon kan også anvendes"
røget, bacon kan også anvendes
25
g
Sennepskorn "gule, marineres i lidt hvidvin i ca. 1 time"
gule, marineres i lidt hvidvin i ca. 1 time
2
stk
Fennikel
2
fed
Hvidløg
150
g
Soltørrede tomater
0,5
dl
Balsamico
0,5
l
Hønsebouillon "bouillonterning + vand"
bouillonterning + vand
1
bundt
Kørvel "frisk"
frisk
50
g
Smør
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Hanebrysterne smøres godt med hvidløg, krydres med salt og peber. Kalvespidsbryst, fennikel og tomater skæres i strimler.

Brun brysterne godt, i en tykbundet sauterpande i smør. Tag brysterne op. Kom kalvespidsbryst og grønsager i og vend det godt sammen. Tilsæt balsamico og kog det lidt ned, læg brysterne tilbage over grønsagerne. Tilsæt fond og sennepskorn, og lad retten simre under låg, til brysterne er let faste, uden at være tørre, i ca. 10 minutter.

Tag det færdigstegte kød op, og lad det hvile inden udskæring. Kog saucen ned til passende konsistens, smag til med salt og peber.

Anretning:
Hanebrysterne skæres i skiver. Saucen tilsættes frisk kørvel og serveres. Servér med kogte aspargeskartofler, drysset med persille.



Søgeord: braiseret, unghane, poulard, kalvespidsbryst, bacon, hvidvin, fennikel, soltørrede, tomater, balsamico, kørvelbouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
braiseret, unghane, poulard, kalvespidsbryst, bacon, hvidvin, fennikel, soltørrede, tomater, balsamico, kørvelbouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-unghanebryst-i-koervelbouillon/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her