Braiseret unghanebryst i kørvelbouillon
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Unghane bryster "store, poulard bryst kan også anvendes"
200
g
Kalvespidsbryst "røget, bacon kan også anvendes"
25
g
Sennepskorn "gule, marineres i lidt hvidvin i ca. 1 time"
2
stk
Fennikel
2
fed
Hvidløg
150
g
Soltørrede tomater
0,5
dl
Balsamico
0,5
l
Hønsebouillon "bouillonterning + vand"
1
bundt
Kørvel "frisk"
50
g
Smør
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Hanebrysterne smøres godt med hvidløg, krydres med salt og peber. Kalvespidsbryst, fennikel og tomater skæres i strimler.
Brun brysterne godt, i en tykbundet sauterpande i smør. Tag brysterne op. Kom kalvespidsbryst og grønsager i og vend det godt sammen. Tilsæt balsamico og kog det lidt ned, læg brysterne tilbage over grønsagerne. Tilsæt fond og sennepskorn, og lad retten simre under låg, til brysterne er let faste, uden at være tørre, i ca. 10 minutter.
Tag det færdigstegte kød op, og lad det hvile inden udskæring. Kog saucen ned til passende konsistens, smag til med salt og peber.
Anretning:
Hanebrysterne skæres i skiver. Saucen tilsættes frisk kørvel og serveres. Servér med kogte aspargeskartofler, drysset med persille.
Søgeord: braiseret, unghane, poulard, kalvespidsbryst, bacon, hvidvin, fennikel, soltørrede, tomater, balsamico, kørvelbouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
braiseret, unghane, poulard, kalvespidsbryst, bacon, hvidvin, fennikel, soltørrede, tomater, balsamico, kørvelbouillon
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
braiseret, unghane, poulard, kalvespidsbryst, bacon, hvidvin, fennikel, soltørrede, tomater, balsamico, kørvelbouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-unghanebryst-i-koervelbouillon/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-unghanebryst-i-koervelbouillon/