Juliennesuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Porre "ca. 200 g"
3
stk
Kartoffel / kartofler
0,5
stk
Selleri "ca. 150 g"
2
stk
Gulerod / Gulerødder "ca. 150 g"
1
stk
Persillerod / persillerødder "ca. 100 g, eller 1 stk. selleri"
50
g
Smør
1,5
l
Suppe
Salt
1
pakke
Ærter "frosne"
1
spsk
Persille "hakket"
Fremgangsmåde
Grønsagerne istandgøres, skæres tynde ensartede strimler. Smørret smeltes i en gryde og grønsagerne, undtagen ærter, svitses heri, suppen tilsættes og evt. salt. Det hele småkoges 20-30 minutter.
Til sidst tilsættes ærterne og suppen får et opkog og smages til. Ved serveringen drysses med hakket persille.
Til sidst tilsættes ærterne og suppen får et opkog og smages til. Ved serveringen drysses med hakket persille.
Søgeord: juliennesuppe, suppe, porrer, kartofler, selleri, persillerod, selleri, ærter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
juliennesuppe, suppe, porrer, kartofler, selleri, persillerod, selleri, ærter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
juliennesuppe, suppe, porrer, kartofler, selleri, persillerod, selleri, ærter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/juliennesuppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/juliennesuppe/