Logo
www.mad-og-drikke.dk

Juliennesuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Porre "ca. 200 g"
ca. 200 g
3
stk
Kartoffel / kartofler
0,5
stk
Selleri "ca. 150 g"
ca. 150 g
2
stk
Gulerod / Gulerødder "ca. 150 g"
ca. 150 g
1
stk
Persillerod / persillerødder "ca. 100 g, eller 1 stk. selleri"
ca. 100 g, eller 1 stk. selleri
50
g
Smør
1,5
l
Suppe
Salt
1
pakke
Ærter "frosne"
frosne
1
spsk
Persille "hakket"
hakket

Fremgangsmåde
Grønsagerne istandgøres, skæres tynde ensartede strimler. Smørret smeltes i en gryde og grønsagerne, undtagen ærter, svitses heri, suppen tilsættes og evt. salt. Det hele småkoges 20-30 minutter.

Til sidst tilsættes ærterne og suppen får et opkog og smages til. Ved serveringen drysses med hakket persille.


Søgeord: juliennesuppe, suppe, porrer, kartofler, selleri, persillerod, selleri, ærter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
juliennesuppe, suppe, porrer, kartofler, selleri, persillerod, selleri, ærter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her