Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fisketerrine med rodfrugter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Pastinak
1
stk
Porre
1
dl
Vand
300
g
Laks "fersk"
fersk
400
g
Torskefilet "fersk"
fersk
1,5
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
4
stk
Æggehvider
2
tsk
Majsstivelse
4
stk
Æggeblommer
2,5
dl
Fløde "13 %"
13 %

Fremgangsmåde
Rens, skræl og småskær alle grønsagerne. Damp dem i gryde med vand under låg i 5 min.

Kom torsken i foodprocessor og kør den sej med salt. Tilsæt æggehvider, så majsstivelse, så æggeblommer og til sidst fløde og peber. Rør farsen forsigtigt med afdryppede grøntsager.

Skær laksen i tynde skiver. Smør en aflang form på ca. 1½ liter og læg halvdelen af skiverne i som bund. Kom halvdelen af farsen over. Kom så resten af lakseskiverne på og resten af farsen øverst.

Bages i vandbad i ovnen ved 180 º i 1 time tildækket.

Serveres med urtedressing med dijonsennep og flutes.


Søgeord: fisketerrine, rodfrugter, laks, torskefilet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
fisketerrine, rodfrugter, laks, torskefilet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisketerrine-med-rodfrugter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her