Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chili con carne med okseinderlår

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
800
g
Okseinderlår
1
stk
Løg
1
stk
Rødløg
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
1
stk
Peberfrugt "grøn"
grøn
150
g
Kidneybønner
150
g
Brune bønner
2
tsk
Chilipulver
2
tsk
Cumino "stødt spidskommen"
stødt spidskommen
2
tsk
Oregano (tørret)
1
tsk
Jalapeno "chili"
chili
1
stk
Bouillonterning "maggis mexicanske"
maggis mexicanske
500
g
Flåede tomater
Salt
Peber
Laurbærblade

Fremgangsmåde
Bønnerne blancheres, og koges i nyt vand i ca. 45 minutter.

Kødet skæres i tern, løgene hakkes groft og peberfrugterne skæres i strimler, hvorefter dette sauteres.

Chili, cumino, oregano, flåede tomater og bouillon tilsættes.

Småkoger 10-15 minutter, og smages så til med salt og peber.

Til sidst tilsættes bønner samt et par laurbærblade, hvorefter det hele småkoger yderligere 10-15 minutter.


Søgeord: chili, con, carne, okseinderlår, rødløg, kidneybønner, brune, bønner, chilipulver, cumino, spidskommen, jalapeno
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
chili, con, carne, okseinderlår, rødløg, kidneybønner, brune, bønner, chilipulver, cumino, spidskommen, jalapeno
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chili-con-carne-med-okseinderlaar/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her