Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldte pebre med forårsløg og persille

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Peberfrugter "gule eller røde"
gule eller røde
300 - 400
stk
Hakket oksekød / oksefars "8-10%, gerne 6 %"
8-10%, gerne 6 %
1
spsk
Kartoffelmel
2
stk
Æggehvider
2
dåser
Flåede hakkede tomater
2
stk
Forårsløg / springløg "fintsnittede, tag noget af den grønne top med"
fintsnittede, tag noget af den grønne top med
4
glas
Persille "hakket"
hakket

Tilbehør: 4 dl ris

Fremgangsmåde

Skær toppen med stilken af peberfrugterne og fjer frøstol og frø.

Rør farsen sammen af kødet, mel, æggehvider, 1/3 del af den ene dåse tomater, forårsløg og persille. Farsen smages til med salt og peber. Farsen fyldes i peberfrugterne der er skåret igennem på langs.

De resterende tomater smages til med salt og peber. Tomaterne hældes i bunden af et dybt ovnfast fad. De fyldte peberfrugter sættes oven i fadet.

Fadet sættes i ovnen på nederste rille ved 200° i 50 min.



Søgeord: Peber, pebre, peberfrugt, peberfrugter, slankeret, slan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
Peber, pebre, peberfrugt, peberfrugter, slankeret, slan
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-pebre-med-foraarsloeg-og-persille/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her