Fyldte pebre med forårsløg og persille
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Peberfrugter "gule eller røde"
300 - 400
stk
Hakket oksekød / oksefars "8-10%, gerne 6 %"
1
spsk
Kartoffelmel
2
stk
Æggehvider
2
dåser
Flåede hakkede tomater
2
stk
Forårsløg / springløg "fintsnittede, tag noget af den grønne top med"
4
glas
Persille "hakket"
Tilbehør: 4 dl ris
Fremgangsmåde
Skær toppen med stilken af peberfrugterne og fjer frøstol og frø.
Rør farsen sammen af kødet, mel, æggehvider, 1/3 del af den ene dåse tomater, forårsløg og persille. Farsen smages til med salt og peber. Farsen fyldes i peberfrugterne der er skåret igennem på langs.
De resterende tomater smages til med salt og peber. Tomaterne hældes i bunden af et dybt ovnfast fad. De fyldte peberfrugter sættes oven i fadet.
Fadet sættes i ovnen på nederste rille ved 200° i 50 min.
Søgeord: Peber, pebre, peberfrugt, peberfrugter, slankeret, slan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
Peber, pebre, peberfrugt, peberfrugter, slankeret, slan
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
Peber, pebre, peberfrugt, peberfrugter, slankeret, slan
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-pebre-med-foraarsloeg-og-persille/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-pebre-med-foraarsloeg-og-persille/