Logo
www.mad-og-drikke.dk

Linguine med muslinger og laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
kg
Muslinger "friske"
friske
400
g
Laksefilet "i skiver"
i skiver
0,33
flaske
Hvidvin
2
spsk
Olivenolie
2
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
1
stk
Chili "rød, finthakket"
rød, finthakket
1,5
dl
Fløde
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
bundt
Bredbladet persille "grofthakket"
grofthakket
250
g
Linguine pasta

Fremgangsmåde
Vask og rens muslingerne. Kom dem i en stor gryde med lidt olie og hvidvinen. Kog muslingerne under låg til de åbner sig, 8 - 10 minutter. Dem der ikke åbner sig, skal smides væk. Lad muslingerne afkøle.

Tag ¾ af muslingerne ud af skallerne. Sigt kraften muslingerne er kogt i.

Varm olie i en gryde. Kom hvidløg og chili i gryden og svits hurtigt i et par minutter. Tilsæt kraften og fløden. Lad saucen koge ind til det halve, og smag til med salt og peber. Tilsæt muslingerne uden skaller og halvdelen af persillen.

Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med lidt salt. Sigt pastaen. Bland herefter pastaen og muslingesaucen, sammen med de sidste muslinger i skal.

Varm lidt olie på en pande mens pastaen koger. Steg lakseskiverne på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydres med salt og peber.

Anret laksen oven på pastaen og drys med det sidste persille. Server straks.


Søgeord: linguine, muslinger, laks, hvidvin, hvidløg, chili, fløde, bredbladet, persille, pasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
linguine, muslinger, laks, hvidvin, hvidløg, chili, fløde, bredbladet, persille, pasta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/linguine-med-muslinger-og-laks/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her