Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillet kyllingebryst med bacon og pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingefileter
4
tsk
Pesto
8
skiver
Bacon
Salat med kidneybønner og avocado
1
stk
Friseesalat "ca. 150 g"
ca. 150 g
1
stk
Salatløg
1
stk
Avocado "moden"
moden
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
1
dåse
Kidneybønner "røde"
røde
4
spsk
Pesto

Fremgangsmåde

Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk. pesto. Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker. Grillsteges i ca. 6 min. på hver side.

Salat med kidneybønner og avocado:
Riv salaten i mindre stykker og hak løget fint. Skær avocadoen i små tern og dryp med citronsaft. Skyl og afdryp bønnerne. Bland alle ingredienserne med let hånd og hæld pesto over.

Server salaten til de grillstegte kyllingestykker.



Søgeord: kyllingebryst, madospskrifter, opskrift, grillret, middel, bacon, pesto, kidneybønner, avocado, salat, tandstikker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kyllingebryst, madospskrifter, opskrift, grillret, middel, bacon, pesto, kidneybønner, avocado, salat, tandstikker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grillet-kyllingebryst-med-bacon-og-pesto/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her