Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pizza med kylling og bearnaise

(1) 2 - 3 Personer

Pizza med kylling og bearnaise
2 - 3 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
rulle
Færdig pizzadej
Tomatsauce / tomatsovs
Fyld
250
g
Kyllingebryst "kogt eller stegt"
kogt eller stegt
1
stk
Rødløg "lille"
lille
1
stk
Peberfrugt "gul"
gul
50
g
Soltørrede tomater "i olie"
i olie
100
g
Mozzarella "revet"
revet
1
spsk
Pinjekerner
Topping:
Bearnaise sauce

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 275 grader og lad bagepladen varme med, derved kan den bruges som "pizzasten"

 

Smør tomatsaucen på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Skær kyllingekødet i tynde skiver og læg dem på sovsen. Snit rødløg, peberfrugt og soltørrede tomater i tynde strimler og fordel dem over kødet. Drys med revet ost og pinjekerner.

 

Løft forsigtigt pizzaen over på den meget varme bageplade der kommer lige fra ovnen. Bag pizzaen i ca. 12 min. ved 225-250 grader. 

 

Skær pizzaen ud i portionsslices og server bearnaise ved siden af til at komme over.



Søgeord: Pizza, med, kylling, kyllingepizza, fastfood, italiensk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Pizza, med, kylling, kyllingepizza, fastfood, italiensk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her