Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kold torskerognssalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Brød "dagsgammelt lyst"
dagsgammelt lyst
200
g
Torskerogn "ræget"
ræget
50
g
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte
1
tsk
Løg "revet"
revet
1
bundt
Persille
1
dl
Olivenolie
1 - 2
stk
Citroner "saften heraf"
saften heraf
2
spsk
Vineddike
Salt
Peber

Denne kolde torskerognsdip stammer fra Grækenland, hvor den serveres som forret sammen med brød, feta og oliven.

Fremgangsmåde
Udblød det dagsgamle brød i vand i 10 min. Pres vandet ud af brødet. Pil hinderne af torskerognen og pil kartoflerne.

Blend brød, torskerogn, kartofler, løg, persille og olie sammen og smag til med citronsaft, eddike, salt og peber.

Pynt med oliven og server godt brød til.


Søgeord: frokost, torskerognssalat, grækenland, brød, feta, oliven
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
frokost, torskerognssalat, grækenland, brød, feta, oliven
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kold-torskerognssalat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her