Logo
www.mad-og-drikke.dk

Torskerognspostej

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Torskerogn "rå, helst store rogn, de er nemmere at rense"
rå, helst store rogn, de er nemmere at rense
1
stk
Æg
1
dl
Piskefløde "eller sødmælk"
eller sødmælk
1
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
Salt
Peber
1
tsk
Kapers
Smør "til formene"
til formene

Tilbehør:
creme fraiche
ristet brød
dild

Fremgangsmåde
Skrab rognen fri for hinder og læg den i en skål. Pisk æg, mælkeprodukter, salt og peber i.

Smør to små forme med smør og læg kapers i. Hæld rognblandingen over. Bag postejerne i vandbad i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min., til de føles faste. Afkøl.

Server de små postejer med creme fraiche, ristet brød og dild til.


Søgeord: torskerogn, frokost, creme, fraiche, kapers, dild, rogn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
torskerogn, frokost, creme, fraiche, kapers, dild, rogn
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her