Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ristet torskerogn med spinat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Torskerogn "frisk"
frisk
Smørrebrødspapir "eller bagepapir"
eller bagepapir
0,5
dl
Eddike
1
tsk
Salt
1
stk
Laurbærblad "lille"
lille
Smør
2
fed
Hvidløg
500
g
Hel spinat "frisk"
frisk
Citronskiver "eller både"
eller både

Tilbehør: rugbrød eller kogte kartofler

Fremgangsmåde
Pak rognen ind i papir, læg pakken i en gryde og dæk med koldt vand. Kom eddike, salt og laurbærblad i og kog rognen i ca. 30 min. Afkøl. Skær rognen i skiver og rist dem på en pande i smør. Drys med salt og peber.

Smelt 1 lille spsk. smør i en gryde og damp hvidløg i skiver deri. Hæld spinat i og lad den varme godt igennem. Smag til med salt og peber. Server den ristede rogn med spinat og citron samt evt. kogte kartofler
eller rugbrød.


Søgeord: torskerogn, spinat, rugbrød, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
torskerogn, spinat, rugbrød, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ristet-torskerogn-med-spinat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her