Logo
www.mad-og-drikke.dk

Majstærte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
rulle
Tærtedej "færdig"
færdig
250
g
Majskolber "eller 200 g majskerner"
eller 200 g majskerner
1
bundt
Forårsløg / springløg
2
stk
Æg
2
dl
Fløde "9 %"
9 %
50
g
Revet ost / reven ost
Salt
Peber

4-6 personer

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Rens majskolberne og kog dem i letsaltet vand ca. 10 min. Tag dem op og lad dem køle lidt af. Læg tærtedejen i en tærteform og prik den med en gaffel. Forbag den 10 min. Pisk æggene sammen med fløde, revet ost, salt og peber. Skær majskernerne af kolberne og vend dem i æggemassen sammen med fintsnittet forårsløg.

Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten ca. 35 min. Server varm eller kun som frokostret, forret eller tilbehør.

Tærten er fryseegnet.


Søgeord: tærtedej, majs, forårsløg, revet, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
tærtedej, majs, forårsløg, revet, ost
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her