Logo
www.mad-og-drikke.dk

Skinkepiroger

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
1,5
dl
Mælk
25
g
Gær
75
g
Margarine
400
g
Mel
0,5
tsk
Salt
1
stk
Æg
Fyld
100
g
Røget skinke "eller, filet eller røde pølser skåret i passende stykker"
eller, filet eller røde pølser skåret i passende stykker
1
stk
Flødeost
1
tsk
Fransk sennep
1
spsk
Purløg "klippet"
klippet
Æg "til pensling"
til pensling

Fremgangsmåde
Mælken lunes og gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.

Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Skinke og æg hakkes og fyldet røres sammen, eller de røde pølser skæres i passende stykker. Dejen deles i to. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12 - 15 cm i diameter.

Ca. ½ spsk. fyld eller en pølse lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Pirogerne stilles på en plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 min. Pensles med æg.

Bagetid;15 - 20 min. ved 225 grader. 


Søgeord: skinkepiroger, pirog, frokost, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Jubilæum , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest

Søgeord:
skinkepiroger, pirog, frokost, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her