Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tærte med rejer og feta

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
pakke
Maizena tærtedej
Fyld
200
g
Rejer "frosne"
frosne
150
g
Fetaost "i tern"
i tern
3
stk
Æg
2
dl
Piskefløde
Salt
Peber
0,5
fed
Hvidløg "presset"
presset
Oregano (tørret)

Her får du en dejlig mad opkrift på en tærte med skaldyr.

Tilbehør: salat

Fremgangsmåde

Tærtedejen laves færdig.

Fetaen smuldres og blandes med de optøede rejer og fordeles i formen.

Æg og piskefløde piskes sammen med det halve hvidløg og hældes over. Lidt oregano drysses over.

Bages i en forvarmet ovn ved 220° i ca. 35 min.



Søgeord: tærte, rejer, feta, frokost, maizena, opskrift, tærtedej, hvidløg, mad, oregano
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
tærte, rejer, feta, frokost, maizena, opskrift, tærtedej, hvidløg, mad, oregano
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/taerte-med-rejer-og-feta/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her