Torskerognsmousse eller dip
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
150
g
Torskerogn "frisk"
Smørrebrødspapir "eller bagepapir"
0,5
dl
Eddike
0,5
tsk
Salt
0,5
stk
Laurbærblad "lille"
1
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "lille"
1
spsk
Mayonnaise "lille"
Hvidløg "lidt presset"
Salt
Peber
Persille "lidt"
Tilbehør: ristet brød eller grøntsagsstave
Fremgangsmåde
Pak torskerognen løst ind i papiret, så går den ikke i stykker under kogningen. Læg pakken i en gryde og dæk med koldt vand. Kom eddike, salt og laurbærblad i og kog rognen i ca. 30 min. Tag op og lad afkøle. Fjern hinderne.
Kom rognen i en blenderen med creme fraiche og mayonnaise og kør. Smag til med hvidløg, salt, peber og persille. Server med ristet brød eller grøntsagsstave til.
Kom rognen i en blenderen med creme fraiche og mayonnaise og kør. Smag til med hvidløg, salt, peber og persille. Server med ristet brød eller grøntsagsstave til.
Søgeord: torskerognsmousse, mousse, dip, creme, fraiche, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
torskerognsmousse, mousse, dip, creme, fraiche, forret
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
torskerognsmousse, mousse, dip, creme, fraiche, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskerognsmousse-eller-dip/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskerognsmousse-eller-dip/