Jordbær cheesecake

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Dessert
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: 4

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

12-16 stykker

Ingredienser:

Bund:
150 g smeltet hvid chokolade
200 g knuste digestive kiks
100 g hakkede mandler

Ostecreme:
500 g mascarpone flødeost eller anden flødeost
1/4 liter cremefraiche 18%
3 æg
1 brev appelsinskal fra Dr. Oetker
1 stang vanille
100 g sukker

1/2 kg jordbær
1/4 dl rørsukker

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Findel kiks og mandler i en foodprocessor eller hakker. Smelt chokoladen, og rør den sammen med mandler og kiks. Beklæd en bradepande ca. 20 x 30 cm med

bagepapir. Pres blandingen godt sammen, så den dækker hele bunden.

Pisk mascarpone, creme fraiche, æg, appelsinskal, vanillekorn og sukker godt sammen. Hæld ostencremen i bradepanden, og bag den 30 minutter ved 150 grader.

Skær jordbærrene i skiver, og læg dem oven på kagen. Drys med rørsukker, og bag endnu 20-30 minutter til ostecremen er helt fast.
Sæt kagen til afkøling, og server den helt kold.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
jordbær cheesecake dessert mad stykker hvid chokolade digestive kiks mandler ostecreme mascarpone flødeost appelsinskal dr. oetker rørsukker opskrift
Beskrivelse: Jordbær cheesecake opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Julekalendere i tv
Nemme mad opskrifter
Lav bolcher helt fra bunden
E-nummer liste
Gør den traditionelle julemad mere spændende

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Glaseret kyllingekebab
Gammeldags pandekager
Hindbærtærte
Flødekartofler i whiskeysauce
Kyllingegryde med rødvin