Logo
www.mad-og-drikke.dk

Letfrossen jordbærmousse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Jordbær
4 - 5
spsk
Sukker / melis / stødt melis "efter smag"
efter smag
2
spsk
Portvin
2,5 - 3
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde
Skyl jordbærrene og tag nogle hele bær fra til pynt. Nip haserne af og mos jordbærrene groft med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.

Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas. Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.

Pynt med hele bær og flødeskum.


Søgeord: jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/letfrossen-jordbaermousse/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her