Letfrossen jordbærmousse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Jordbær
4 - 5
spsk
Sukker / melis / stødt melis "efter smag"
2
spsk
Portvin
2,5 - 3
dl
Piskefløde
Fremgangsmåde
Skyl jordbærrene og tag nogle hele bær fra til pynt. Nip haserne af og mos jordbærrene groft med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.
Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas. Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.
Pynt med hele bær og flødeskum.
Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas. Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.
Pynt med hele bær og flødeskum.
Søgeord: jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/letfrossen-jordbaermousse/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/letfrossen-jordbaermousse/