Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dobbelt chokolademousse med chili

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Chokolade "mørk 70 %"
mørk 70 %
100
g
Chokolade "hvid"
hvid
3
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
3
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
85
g
Pistacienødder "usaltede, uden skal"
usaltede, uden skal
0,5
stk
Chili "rød, uden kerner finthakket"
rød, uden kerner finthakket
2
spsk
Grand marnier
2,5
dl
Piskefløde "pisket til blødt skum"
pisket til blødt skum

Fremgangsmåde
Hak begge slags chokolade og smelt langsomt over vandbad. Lad det afkøle til 30 grader. Pisk æggeblommer og sukker luftigt i 5 min. med håndmikser. Pisk æggehvider stive i en anden skål. Bland chokoladen med æggeblommer, chili, Grand Marnier og pistacier, der er hakket let  (gem lidt til pynt). Fold hviderne i sammen med fløden og kom det i glas.

Pynt med pistacier og stil på køl i 2-4 timer


Søgeord: chokolade, pistacienødder, grand, marnier, chili, dessert, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår

Søgeord:
chokolade, pistacienødder, grand, marnier, chili, dessert, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dobbelt-chokolademousse-med-chili/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her