Logo
www.mad-og-drikke.dk

Baronessepærer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Pærer
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
0,5
l
Vand
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Gele
6
blade
Husblas
2,5
dl
Rødvin
Desuden
250
g
Brombær "friske"
friske
3
spsk
Mandler "hakkede"
hakkede

Fremgangsmåde
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skræl pærerne, fjern blomsten, men lad stilken sidde. Kog dem lige akkurat møre ca. 5 minutter i vand tilsat citronsaft og sukker. Lad pærerne dryppe af i en si. Gem lagen. Knug husblasen og smelt den i 2½ dl af den varme kogelage fra pærerne. Hæld rødvinen i.

Fordel geleen i fire portionsglas, der sættes til afkøling i køleskabet. Når geleen begynder at blive stiv trykkes en pærer forsigtigt ned i hvert glas så halvdelen af den stikker op.

Pynt desserten med brombær og hakkede mandler.


Søgeord: baronessepærer, dessert, pærer, opskrift, rødvin, brombær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
baronessepærer, dessert, pærer, opskrift, rødvin, brombær
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her