Logo
www.mad-og-drikke.dk

Abrikosfromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Abrikoser "Tørrede"
Tørrede
2
dl
Vand
85
g
Sukker / melis / stødt melis
4
blade
Husblas
2,5
dl
Piskefløde "Pisket til skum"
Pisket til skum
2
stk
Æggehvider "Stiftpiskede"
Stiftpiskede

Pynt:
flødeskum
abrikoser
evt. revet chokolade

Fremgangsmåde
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn. 8 hele abrikoser tages fra til pynt. Resten pureres og smages til med sukker. Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen. Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt.

Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.


Søgeord: abrikosfromage, fromage, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
abrikosfromage, fromage, dessert
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her