Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostesnegle

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 14 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
4
dl
Kærnemælk
1
stk
Æg
1,5
tsk
Groft salt
450
g
Hvedemel
200
g
Cheasy ost "revet, 13 %"
revet, 13 %
0,25
tsk
Chilipulver
Pynt
2,5
tsk
Stærk fransk sennep
0,5
bakke
Rucola

Server sneglene til te, i madpakken eller som tilbehør til en suppe. Sneglene er fedtfattige.

Fremgangsmåde

Udrør gær med lunet kærnemælk. Pisk ægget sammen og hæld halvdelen i kærnemælken. Gem resten til pensling. Tilsæt salt og mel og ælt dejen sammen til en glat og blød dej. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time.

Slå dejen ned og rul den ud til en rektangel, ca. 30 x 40 cm. Drys den revne ost og chilipulveret over dejen og rul rouladen sammen på den lange led.

Skær rullen ud i ca. 14 snegle. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl sneglene med det resterende æg pisket med lidt vand.

Bag dem ved 200° i ca. 15 min. Lad sneglene køle af og flæk dem.

Smør dem med et tyndt lag fransk sennep og læg dem sammen om rucolasalat.



Søgeord: ostesnegle, bagværk, opskrift, bagværk, suppe, fedtfattige, kærnemælk, rucolasalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Tilbehør , Snacks

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Fest , Gæstemad

Søgeord:
ostesnegle, bagværk, opskrift, bagværk, suppe, fedtfattige, kærnemælk, rucolasalat
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her