Horn med forskelligt fyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
15
g
Gær
2
spsk
Vand
1
dl
Mælk
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
tsk
Salt
20
g
Margarine
3 - 4
dl
Hvedemel
Fyld
Syltetøj "evt."
Frugt "evt."
Chokolade "evt."
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i mælk og vand. Tilsæt sukker, salt, margarine og ælt melet i lidt efter lidt til dejen slipper. Tril dejen til en kugle og rul den med kagerullen til en rund plade (diameter ca 30 cm). Del plade i 8 trekanter, der rulles sammen fra den brede ende. Slut med spidsen underst.
Sæt dem på pladen, pensl med æg og mælk. Sæt dem tildækket til hævning 10-15 min.
Bages 12 min. ved 225 grader.
Sæt dem på pladen, pensl med æg og mælk. Sæt dem tildækket til hævning 10-15 min.
Bages 12 min. ved 225 grader.
Søgeord: bagværk, horn, fyld, gær, hvedemel, syltetøj, chokolade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
bagværk, horn, fyld, gær, hvedemel, syltetøj, chokolade
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
bagværk, horn, fyld, gær, hvedemel, syltetøj, chokolade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/horn-med-forskelligt-fyld/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/horn-med-forskelligt-fyld/