Fuccacia med basilikum
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
400
g
Hvedemel
200
g
Durummel
30
g
Gær
4
dl
Vand
1
tsk
Salt
2
dl
Grøn pesto
Groft salt "til pynt"
Fremgangsmåde
Udrør gæren i vand. Tilsæt salt, pesto og durum og det meste af hvedemelet. Rør det gerne på maskine med
dejkroge tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen er helt glat. Lad den hæve i 30 min. Slå ned og kom i rund
form, så brødet bliver jævnt cirkulært. Prik i det med en gaffel og drys med salt. Bages ved 200 grader i
30 min.
Brødet kan fryses.
dejkroge tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen er helt glat. Lad den hæve i 30 min. Slå ned og kom i rund
form, så brødet bliver jævnt cirkulært. Prik i det med en gaffel og drys med salt. Bages ved 200 grader i
30 min.
Brødet kan fryses.
Søgeord: fuccacia, bagværk, durummel, gær, pesto, brød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
fuccacia, bagværk, durummel, gær, pesto, brød
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
fuccacia, bagværk, durummel, gær, pesto, brød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fuccacia-med-basilikum/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fuccacia-med-basilikum/