Logo
www.mad-og-drikke.dk

Æblemousse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
450
g
Madæbler "befriet for kernehus og skåret i skiver"
befriet for kernehus og skåret i skiver
3
spsk
Vand
3
dl
Grapefrugtsaft
3
tsk
Husblaspulver "eller 6 blade husblas"
eller 6 blade husblas
Sødemiddel "noge få dråber"
noge få dråber
1
stk
Æggehvide
Muskatnød "lidt"
lidt

Fremgangsmåde

Lad æbleskirverne småkoge i vand indtil de er møre. (Gem nogle få skiver til pynt). Opvarm lidt af grapefrugtsaften og opløs husblaspulveret i den. Når æblerne har kølet lidt af, blandes de sammen med den opløste husblas. De kan også pureres gennem en si. Pisk resten af grapefrugtsaften i og smag puréen til med sødemiddel. Kom puréen i en skål og stil den i fryseren, indtil den begynder at stivne.

Pisk æggehviden indtil den er helt stiv. Tag æblepuréen ud af fryseren og pisk den indtil den skummer. Tilsæt muskatnød. Vend den psikede æggehvide ind i den grødagtige puré og sæt den tilbage i fryseren, indtil den er stiv, men ikke helt fast.

Kom museen i portionsglas og pynt med æbleskiver.



Søgeord: Æblemousse, dessert, desserter, slankeret, diabetesops
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
Æblemousse, dessert, desserter, slankeret, diabetesops
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her