Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammefilet med honningbagte forårsløg

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
16
stk
Forårsløg / springløg
1
bundt
Timian (frisk)
4
spsk
Akaciehonning
6
spsk
Balsamico "mørk"
mørk
Havsalt
Peber "friskkværnet, sort"
friskkværnet, sort
4
stk
Lammefileter
8
stk
Kartoffel / kartofler
Olie "fra en sprayflaske"
fra en sprayflaske

Fremgangsmåde

Forårsløg skylles, renses og lægges i en bunke i et ildfast fad.

Hakket timian, akaciehonning, balsamico, salt og peber hældes ud over forårsløgene, og de bages i ovnen ved 180° i 20 min.

Lammefileterne steges 6-7 min. på hver side på en pande med god belægning og vendes et par gange undervejs.

Kartoflerne skylles og skæres i meget tynde skiver. Skiverne steges på panden med spray af olie, indtil de bliver gyldne. Drysses med salt og peber.



Søgeord: lammefilet, akaciehonning, forårsløg, timian, balsamici, kartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
lammefilet, akaciehonning, forårsløg, timian, balsamici, kartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammefilet-med-honningbagte-foraarsloeg/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her