Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalvefilet med hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
skiver
Kalvefilet "600 g"
600 g
Salt
Hvid peber
50
g
Smør
Sovs
2
dl
Hvidvin "tør"
tør
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
400
g
Champignon
40
g
Smør

Fremgangsmåde
Varm panden godt igennem og kom smørret på, lad det blive lysebrunt. Krydr fileterne med salt og peber og steg dem 2 - 3 min. på hver side, læg dem på et opvarmet fad.

Hæld hvidvin på panden og lad den koge nogle minutter, tilsæt fløden, lad det koge småt i 5 min. krydr med salt og peber.

Befri champignonerne for rodskive og skyl dem under rindene vand, smelt smørret og rist champignonerne nogle min. heri. Hæld sovsen over kalvefileterne og byd svampene til.

Serveres med kogte grønne bønner til.


Søgeord: kalvefilet, hvidvin, kalv, hovedret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
kalvefilet, hvidvin, kalv, hovedret, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvefilet-med-hvidvin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her